Taxi tarieven

Onze prijzen en tarieven zijn zeer helder weergegeven. Zo weet u van te tevoren precies hoe hoog de taxikosten zullen zijn voor een taxirit in Bennekom, Ede, Renkum, Rhenen, Veenendaal, Wageningen en omgeving. Tempo Taxi weet dat u dit soort informatie graag spoedig wilt achterhalen. Vandaar dat u op deze pagina al onze prijzen snel kunt bekijken.

Regulier taxivervoer

 

Instap Per km Per minuut
€ 2,83 € 2,08 € 0,35

 

Beltarief

Instap Per km Per minuut
€ 0,00 € 1,65 € 0,25

Luchthavenvervoer

 

Luchthaven Enkele reis Retour
Schiphol Amsterdam € 120,- € 220,-
Düsseldorf Airport € 120,- € 220,-
Weeze Airport Niederrhein € 80,- € 140,-
Eindhoven Airport € 110,- € 200,-
Rotterdam Airport € 110,- € 200,-
Köln Airport € 180,- € 340,-
Brussel Airport € 225,- € 425,-
Frankfurt Airport € 340,- € 650,-

Prijzen per Taxi voor max. 4 personen vanuit Veenendaal en omliggende gebieden.

Profiteer van voordelig taxivervoer

Het tarief voor het taxivervoer dat TempoTaxi aanbiedt, is uiterst laag. Deze lage tarieven kunnen wij hanteren doordat wij zeer flexibel en efficiënt werken, waardoor wij nooit lang hoeven te wachten en kosten besparen. Daarnaast zijn onze vervoersmiddelen zeer zuinig, waardoor de prijs per kilometer uiterst laag blijft. Deze voordelen berekenen wij door naar onze klanten, zodat iedereen kan profiteren van voordelig taxivervoer.

Betrouwbaar en betaalbaar taxivervoer

Wij garanderen u een uitstekende service voor een zo laag mogelijke prijs. Daarbij staat zowel de betrouwbaarheid als de betaalbaarheid van onze diensten centraal. Voor ieder type vervoer een helder laag tarief.

De meest actuele tarieven

Voor de meest actuele tarieven kunt u het best even contact met TempoTaxi opnemen. Zo kunnen wij eventueel een gedetailleerde offerte opstellen voor taxivervoer op maat, waardoor u precies weet welke tarieven wij hanteren en wat u van ons taxibedrijf kunt verwachten. Contact opnemen kan telefonisch, per e-mail en via het contactformulier op deze website.