Taxi Renkum

Kwaliteit gegarandeerd

Zoekt u efficiënt en betaalbaar taxivervoer in Renkum? Dan zit u bij TempoTaxi zeker goed. Wij zijn een ervaren en klantgericht taxibedrijf dat vervoer per taxi verzorgt in Renkum en omstreken. Wij zijn al jaren actief als taxibedrijf en zijn inmiddels uitgegroeid tot een echte specialist als het gaat om een betrouwbare taxi in Renkum. Wij beschikken over een grote groep chauffeurs die u met een veilige taxi, met veel plezier naar uw bestemming brengen. Zij proberen het tijdens uw reis zoveel mogelijk naar uw zin te maken. De taxi’s zijn bovendien zeer comfortabel en geven u ongetwijfeld een fijn en vertrouwd gevoel. Onze chauffeurs staan zeven dagen in de week, dag en nacht voor u klaar.

Betaling, snel en gemakkelijk

Het betalen voor een taxi in Rekum gaat bij ons erg snel en gemakkelijk. Je kunt bij onze taxi’s contant betalen en sinds kort ook pinnen. Als u vooraf heeft gereserveerd kunt u ook vooraf betalen of achteraf betalen aan u de keuze. Zo hoeft u na een avondje stappen in Renkum en omstreken nooit bang te zijn dat u niet meer thuis kunt komen! Het start tarief van de taxi’s zijn allemaal het zelfde.

Verschillende taxidiensten

Wij bieden u verschillende soorten diensten in Renkum en omgeving. Zo kunt u iedere taxi particulier reserveren, maar ook zakelijk bespreken. In beide gevallen wordt alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld en zult u achteraf zeer tevreden zijn over onze dienst. Bij onze overige taxidiensten kunt u bijvoorbeeld denken aan een groot aantal diensten, zoals trouwvervoer, chauffeursdiensten zowel zakelijk als particulier, vliegveld service, touringcars en uitvaart auto’s. Ook is er voor mensen die door bepaalde omstandigheden niet zelf kunnen reizen (bijvoorbeeld lichamelijke beperking ect.), een speciale taxi beschikbaar. Deze taxi biedt de klant meer service en brengt de klant van deur tot deur zodat de klant weer veilig op de plaats is waar hij/ zij moet zijn. Verder hebben wij ook nog een taxi speciaal voor ouderen. Voor deze taxiservice dient u echter wel ruim van te voren te reserveren. Bestel daarom nu uw taxi in Renkum, zodat u bent verzekerd van geschikt vervoer op maat.