Taxi Rhenen

Klantgericht en professioneel

TempoTaxi is een onderneming met al een aantal jaar ervaring in de taxibranche. Als het gaat om een betrouwbare taxi in Rhenen, zet ons bedrijf u als klant op de eerste plaats. De chauffeurs van iedere taxi nemen betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en goede service erg serieus. Kwaliteit en veiligheid staat erg hoog in het vaandel van de chauffeurs.

Altijd stipt op tijd

Deze professionals in Rhenen zorgen er dan ook altijd voor dat zij stipt op tijd zijn en zullen u nooit laten wachten. De taxi staat dagelijks, ongeacht het tijdstip, 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar in Rhenen voor u klaar. Wij onderscheiden ons van andere taxibedrijven in de regio door onze klantgerichte service, kwaliteiten en door de scherpe prijzen!

Luchthaven service

Bij ons taxibedrijf heeft u bovendien de mogelijkheid om u van en naar iedere luchthaven te laten vervoeren. Als u vroegtijdig reserveert, komen wij op het afgesproken tijdstip met een comfortabele taxi in Rhenen voorrijden, zodat wij u op tijd op het vliegveld kunnen afzetten waar uw vliegtuig vertrekt. Doordat wij veel ervaring op dit gebied hebben en altijd ruim op tijd vertrekken, voorkomt u dat u te laat komt en het vliegtuig zonder u vertrekt.

Hoe kunt u een reservering maken?

Wilt u een taxi reserveren voor een zakelijke lunch, een feestje of een dagje weg? Bij ons kunt u een geschikte taxi kiezen uit een ruim aanbod in voertuigen. Een reservering maken gaat erg snel en gemakkelijk. Als het gaat om limousines of grote bussen (touringcars) kunt u het beste ruime tijd van te voren contact met ons opnemen. Daardoor kunnen wij er voor kunnen zorgen dat de taxi van uw keuze voor u klaar staat op het moment dat u wilt. Voor andere taxi’s in Rhenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Een vriendelijke en goedgeklede chauffeur komt vervolgens zo snel mogelijk met de gereserveerde taxi naar u toe rijden.