Taxi Oosterbeek

24 uur per dag beschikbaar

Woont u in Oosterbeek of omgeving en bent u op zoek naar een geschikte taxi? Dan bent u bij TempoTaxi aan het juiste adres. Wij zijn een goedkoop, professioneel maar ook zeer klantvriendelijk vervoersbedrijf dat rijdt voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben één van de laagste instaptarieven in heel Oosterbeek en omstreken. Bij ons kunt u 24 uur per dag rekenen op een goede en snelle service waarbij u altijd op tijd komt op de bestemming waar u moet zijn. Al onze chauffeurs zijn gediplomeerd en klantvriendelijk. Bij ons vervoersbedrijf staat de klant centraal, zodat iedereen op een aangename manier gebruik kan maken van een geschikte taxi in Oosterbeek.

Breed vervoersaanbod

Bij ons taxibedrijf kunt u uit veel verschillende taxi’s kiezen. Van een normale auto tot grote touringcars en limousines, keuze genoeg dus! Alle auto’s van ons bedrijf zijn schoon en belangrijker nog, alle taxi’s zijn zeer comfortabel. Verder voldoen onze auto’s aan alle veiligheidsvoorwaarden die gelden voor vervoer in Oosterbeek en omgeving. Ook hebben alle taxi’s een goede airconditioning, waardoor de temperatuur altijd aangenaam is. Voor een limousine of touringcar dient u echter wel vooraf te reserveren zodat wij er voor kunnen zorgen dat de taxi op het juiste moment voor u klaar staat op het moment dat u er een nodig heeft.

Goede service voor een lage prijs

De kwaliteit van onze taxi service is erg hoog. Wij bieden u snelle en goede service in Oosterbeek voor een zeer lage prijs. De taxi chauffeurs die uw taxi in Oosterbeek besturen, zijn dan ook erg behulpzaam. Zo helpen zij bijvoorbeeld ook mindervalide klanten met de auto instappen en het uitstappen.

Reserveer nu snel

Reserveren kan erg snel en gemakkelijk via onze website. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen, dan kan één van onze medewerkers u verder helpen en een reservering voor u maken. Via onze website kunt u precies aangeven wanneer u een taxi wilt, hoe laat de chauffeur er moet zijn en welke auto u graag zou willen. Bij het maken van een reservering kunt u uw telefoonnummer achterlaten. U ontvangt dan een bevestiging van uw reservering zodat er geen misverstanden ontstaan. Een reservering is hiermee snel gemaakt.