Taxi diensten

TempoTaxi is een taxibedrijf in Veenendaal met een jarenlange ervaring op het gebied van taxivervoer. Wij hebben ons gespecialiseerd in luchthaven vervoer, waardoor u eenvoudig van en naar bijvoorbeeld de luchthavens Schiphol, Weeze, Düsseldorf en Eindhoven vervoerd kan worden. Daarnaast bieden wij uiteraard ook een groot aantal andere taxidiensten aan voor bedrijven en particulieren.

Veelzijdig taxibedrijf

Het wagenpark van TempoTaxi is zeer veelzijdig. Hierdoor hebben wij altijd een geschikt vervoersmiddel beschikbaar in iedere situatie. Zo kunnen wij zowel individueel vervoer als groepsvervoer op een flexibele wijze voor u realiseren. Iedere taxi is uiterst comfortabel en uitgerust met de nieuwste technieken. Vraag ons gerust naar de taxiauto’s die wij voor u beschikbaar hebben, zodat u snel op de hoogte bent van de meest actuele informatie over ons wagenpark.

Weet waar u aan toe bent

De tarieven voor het taxivervoer dat wij verzorgen in onder meer Veenendaal, Bennekom, Wageningen, Ede en Renkum is zeer concurrerend en zal u zeker niet in negatieve zin verrassen. Een laag instaptarief en een eerlijke prijs per kilometer is wat u van ons kunt verwachten. Vooraf zullen wij u hier eerlijk en helder over informeren, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Maak eens kennis met onze medewerkers en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons taxibedrijf.