Taxi Barneveld

Wij staan voor u klaar

Welkom bij TempoTaxi, uw goedkope taxi in Barneveld. Wij zijn het taxibedrijf met de beste en snelste service in Barneveld en omstreken. Wij geven u een prettig en veilig gevoel tijdens de reis in onze taxi. Ons doel is om u comfortabel, gemakkelijk en vooral veilig naar uw bestemming te brengen.

Altijd passend vervoer beschikbaar

Wij zijn een relatief groot taxibedrijf, waardoor wij u een grote hoeveelheid auto’s kunnen aanbieden. De taxi’s van ons bedrijf staan dag en nacht voor u in Barneveld klaar en wij zijn altijd goed en gemakkelijk te bereiken. Zo kunt u makkelijk telefonisch contact opnemen en wordt u gelijk geholpen met uw vraag over een passende vervoersmethode per taxi. Ook kunt u direct een afspraak maken, zodat onze chauffeur op het gewenste moment naar u toe komt. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om via deze website een reservering te doen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een beschikbare taxi op het moment dat u deze nodig heeft.

Gediplomeerde chauffeurs

Bij ons kunt u rekenen op ervaren chauffeurs. Ook hebben alle taxichauffeurs die werken voor ons taxibedrijf een vergunning voor het rijden in een Taxi in Barneveld en omstreken. Zij worden elke 5 jaar getoetst voor de vergunning die zij nodig hebben om hun beroep uit te voeren. De chauffeurs die werken voor ons bedrijf zijn daarnaast zeer klantgericht. Tevens zijn zij professioneel en erg vriendelijk naar al onze klanten. Iedere taxi is volledig gekeurd en voldoet aan alle veiligheidseisen. Elke taxi wordt daarnaast goed onderhouden, wekelijks gewassen en van binnen zorgvuldig schoongemaakt. Indien nodig gebeurt het schoonmaken van een taxi in Barneveld uiteraard vaker

Voordelige tarieven

Of het nou een korte of lange rit betreft, onze chauffeurs brengen u met een betrouwbare taxi waar u maar wilt. Korte ritten binnen Barneveld worden dan ook nooit geweigerd. De tarieven van onze diensten zijn daarnaast erg laag. Het ligt er natuurlijk wel aan welke taxiauto u wilt. Als u kiest voor een normale auto is het instaptarief natuurlijk anders dan bij bijvoorbeeld een touringcar. Bij groter vervoer per taxi ligt het instaptarief vanzelfsprekend wat hoger. De kilometerprijs blijft wel hetzelfde. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons taxibedrijf.