Zakelijk vervoer

Voor geschikt zakelijk vervoer bent u bij TempoTaxi al jaren aan het juiste adres. Voor het bedrijfsleven bieden wij passende vervoersoplossingen voor comfortabel en snel zakelijk vervoer in Ede, Rhenen, Veenendaal, Wageningen en omgeving. Wij zijn in staat om uw personeel in een luxe taxiauto te vervoeren naar een vergadering, congres en lunch afspraak. Ook voor regelmatig terugkerende taxiritten kunt u altijd op onze zakelijke service rekenen.

Zorgeloos reizen naar uw eindbestemming

Tijdens een taxirit bij ons taxibedrijf kunt u zorgeloos de laatste hand leggen aan uw papierwerk, belangrijke telefoontjes plegen en heerlijk ontspannen voordat u op uw eindbestemming arriveert. Hiermee profiteert u van een enorme tijdswinst en hoeft u niet bang te zijn dat u te laat aankomt op uw afspraak. Doordat wij met u meedeken over allerlei logistieke kwesties, kunt u altijd rekenen op een klantgerichte service de juiste oplossing voor zakelijk vervoer.

Een eerlijke en betrouwbare oplossing

Ook wanneer u belangrijke documenten en pakketjes naar een andere vestiging of organisatie wilt brengen, kunt u een beroep doen op de chauffeurs van TempoTaxi. Wij bieden een eerlijke en betrouwbare oplossing voor het versturen van uw belangrijke post en pakketten. Ontdek de vele mogelijkheden voor zakelijk vervoer en neem zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij zoeken graag met u naar een geschikte oplossing.